pühapäev, 4. juuni 2006

Kartulisalat ja koer

Üks väsitav, kuid see-eest meeleolukas päev on lõpule jõudmas. Hommik algas varakult (kl 10:-), et jõuda enne külaliste tulekut vähekene koristada ja kartulisalatit hakkida. Kartulisalat tuli täitsa söödav - Poola poe hapukoore ja Vene poe hapukurgiga.

Külalisi oli väga tore üle pika aja näha! Ahjaa, külla olid nad kutsutud seoses Taavi selle aasta sünnipäevaga. Muideks, eelmine sünnipäevapidu oli täpselt aasta aega tagasi. Ja kingitused olid lihtsalt super. Nüüd me võime rahuliku südamega Ungarisse, Slovakkiasse ja Tshehhisse matkama minna (Lonely Planet is the best:), Belgia lipuvärvides espressotassid on nii nunnud. Lisaks sellele veel DVD The Message (1976), mis on film islami sünniloost. IMDBs on selle filmi keskmine hinne 8,4. Ja veel raamat The Italian Job, mis räägib Inglise ja Itaalia jalgpallikultuurist. Suur aitäh kõigile!

Õhtu jooksul sai muidugi natukene (või tiba rohkem kui natukene:) süüa, juttu aetud ning mängitud kaardimängu, mille kaotaja oli koer. Ja üks hoolas tütarlaps tegi meie toapõranda aknapesuharjaga mitu korda puhtaks :-)

Raul andis huvitava vihje, et 11. augustil toimub omapärane jalutusretk - 100 km Dodentocht (Surmaretk). Esimest korda toimus see 1975, osavõtjaid oli 65. Eelmisel aastal oli osalejaid rohkem kui 9000. Retk algab kell 21 õhtul, raja läbimiseks on aega miinimum 10 tundi, maksimum 24 tundi. See ei ole võistlus, vaid lihtsalt enese proovilepanek. Tundub olevat väga põnev ja omalaadne kogemus. Meis tekkis kindel soov seal osaleda - peab vaid õiged jalanõud välja valima. Jalutuskäik ise algab Bornemist, mis on linnulennult 18,5 km Mechelenist.

Kommentaare ei ole: